مصاحبه با فاطمه گودرزی مدیر پرستاری
مصاحبه با فاطمه گودرزی مدیر پرستاری مزکز پزشکی آموزشی و درمانی لقمان حکیم
مصاحبه با فاطمه گودرزی مدیر پرستاری
مزکز پزشکی آموزشی و درمانی لقمان حکیم
گفتگوی صمیمانه روابط عمومی مرکز پزشکی،آموزشی و درمانی لقمان حکیم با خانم فاطمه گودرزی مدیر پرستاری این مرکز بعنوان پرستار نمونه کشور در سال 1398 که به همین مناسبت ضمن دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی، طی مراسمی لوح تقدیر از وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت نمود.
می نشینیم پای صحبت مدیر پرستاری مرکز پزشکی،آموزشی و درمانی لقمان حکیم بعنوان "پرستار" نمونه کشور - 1398
1)لطفا خودتان را بطور کامل معرفی نمایید:
فاطمه گودرزی متولد 1352 در محله کوکاکولا شهر تهران هستم. از 8 سالگی عاشق پرستاری بودم و در سال 1370 در رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران پذیرفته شدم که الویت اول من دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بود. در سال 1375 فارغ التحصیل و در سال 1372 ازدواج نمودم و سال 1375 تنها فرزندم (دقیقا با پایان درسم) به دنیا آمد.
از سال 1378 بمدت2 سال و 10 ماه بعنوان پرستار طرحی بودم. ابتدا بخش داخلی اعصاب و بعد از 6 ماه به عنوان استاف در بخش عفونی به بیماران خدمت کردم. از سال 84 بعنوان سوپروایزر آموزشی مشغول به خدمت شدم. در سال 1392 همزمان با بازنشستگی خانم تفتی مدیر محترم پرستاری وقت، اینجانب از سوی آقای دکتر رضائی رئیس محترم بیمارستان، بعنوان مدیر پرستاری انتصاب شدم و تا کنون در خدمتگزاری خلق خدا مشغولم.
2)با توجه به اینکه شما بعنوان پرستار برگزیده نمونه کشور در روز میلاد حضرت زینب کبری (س)با مقام معظم رهبری دیدار داشتید لطفا احساس خود را بیان کنید:
احساس غریبی بود دیدار برای اولین بار آن هم از فاصله نزدیک، حس توام با غرور داشتم. شنیدن سخنان رهبر معظم و شنیدن صدای ایشان در آن فضا بدون واسطه بخصوص زمانی که توصیه های بسیار ارزشمندی در خصوص گروه پرستاری بیان فرمودند؛ بسیار بسیار لذت بخش بود.
3)در خصوص پذیرفتن مسئولیت مدیریت پرستاری بفرمایید:
انصافا بعهده داشتن مسئولیت مدیریت پرستاری، مسئولیت سخت و خطیری است. زیرا بناچار از خیلی از اولویت های زندگی و شخصی خود و خانواده باید گذشت. من و امثال من که علاوه بر این مسئولیت بزرگ، دارای همسر و فرزند نیز هستیم، بدلیل آنکه بیشتر اوقات در بیمارستان و در خدمت همکاران و رفع و رجوع مشکلات پرسنل، بیماران و همراهان می باشیم؛ کمتر فرصت این را داریم که اوقاتمان را در کنار خانواده سپری کنیم بنابراین نمی توانیم وظایف شخصی خود را بنحو احسن انجام دهیم. البته امیدوارم این خدمات مورد رضایت و خشنودی خداوند قرار گیرد.
4)بنظر شما پرستاران با چه مشکل یا مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنند؟
و اما مشقات پرستاری
پرستاری شغل بسیار طاقت فرسایی است که متاسفانه کمتر درک می شود. پرستار به عنوان انسان نیاز به تکریم و حرمت دارد .پرستار در هر شرایطی می بایست در محل کار خود حاضر باشد شرایط سخت اجتماعی و خانوادگی ، داشتن شیفتهای سنگین بخصوص برای خانم ها و دور بودن از خانواده، درآمد بسیار کم با توجه به میزان کارکرد و ..
5)بدترین و بهترین خاطره خود را بیان فرمایید: بدترین خاطره از دست دادن مدیر مرکز، آقای دکتر نادر حقی بود و بهترین خاطره خبر قبولی کارشناسی ارشد رشته آموزش پزشکی که در حال حاضر منتظر دفاع پایان نامه هستم.
6)و اما سخن آخر بدون تعارف چیست؟
آخرین سخن من؛ آرزوی مردن در حین انجام وظیفه و خدمت به خلق خدا
روابط عمومی مرکز ضمن تشکر از زحمات تمامی عزیزان گروه پرستاری، سلامتی و نشاط و آرامش برای آنها آرزو می کند.