دوشنبه ١٧ مرداد ١٤٠١ -

بازدیدکنندگان آنلاين : 3
 زمان بازدید : 3.08

صفحه اصلي > کتابخانه > زندگینامه > زندگی نامه دکتر محمد رخشان

دکتر محمد رخشان(1319-1398هجری شمسی)

استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در دی ماه سال 1319 هجری شمسی در شهر ارومیه متولد شد. وی ابتدای دوره تحصیل را در مراغه و سال­های آخر دبیرستان را در تبریز گذراند سپس وارد دانشکده پزشکی تبریز شد و پس از اتمام دوره عمومی، دوره تخصصی پاتولوژی و دوره­های فلوشیپ هماتوپاتولوژی و ایمونوپاتولوژی را در ایالات متحده امریکا گذراند و نزدیک به دو سال به عنوان هیات علمی در شهر پیتسبورگ ایالات پنسیلوانیا فعالیت کرد. سپس در سال 1355 به دعوت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ایران بازگشت و در بیمارستان لقمان حکیم تا پایان سال 1389 به فعالیت­های آموزشی، پژوهشی و درمانی پرداخت.

دکتر رخشان در سال­های خدمت خود تدریس پاتولوژی به دانشجویان پزشکی و دستیاران پاتولوژی در دانشکده پزشکی و همچنین دانشجویان پیراپزشکی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را بر عهده داشت. همچنین تدریس هماتولوژی، ایمونولوژی و علوم آزمایشگاهی در دانشگاه تربیت مدرس و تدریس پاتولوژی به دانشجویان پزشکی دانشگاه قزوین را نیز مدت­ها عهده دار بوده است. با کمک وی بخش پاتولوژی بیمارستان طالقانی راه اندازی شد و ایشان دوره­های متمادی به عنوان مدیر گروه پاتولوژی در دانشگاه فعالیت نموده­اند. وی حدود 30 سال عضو هیات ممتحنه بورد تخصصی پاتولوژی و چند دوره نیز دبیر این بورد بوده است. دکتر رخشان در شهریور سال 1389 با درجه استاد ممتاز در دانشگاه علم پزشکی شهید بهشتی بازنشسته شد. دکتر رخشان کتب ارزنده­ فراوانی را در زمینه­های بافت­شناسی، جنین­شناسی، فیزیولوژی، میکروب­شناسی و پاتولوژی به طور رایگان ترجمه کرده­اند و نیز در تالیف بخشی از کتاب 2 جلدی هماتولوژی که یکی از منابع معتبر در این رشته به شمار می­رود مشارکت داشته­اند.

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی - بیمارستان لقمان حکیم
آدرس : تهران - چهار راه لشگر خیابان مخصوص - بیمارستان لقمان حکیم
کدپستی : 1333635445

تلفن : 9-55419005 - 021
پست الکترونیک:
loghman.hospital@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.